Logo Faber Makelaardij

Verhuisplannen? Wij helpen u graag met een vrijblijvend verkoopadvies incl. een gratis waardebepaling van uw woning.

Bent u als inwoner van de regio Leeuwarden? Vraag dan deze maand een vrijblijvend verkoopadvies incl. een gratis waardebepaling van uw woning aan. Heeft u de hypotheekrente nog lang vast staan? Bij verkoop van uw woning kan u vaak profiteren van de extreem lage rente. Vraag daarom nu een vrijblijvend verkoopadvies incl. een gratis waardebepaling aan!

Stel u even kort voor:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Faber Makelaardij?

Wij geven u een afgestemd advies op uw leeftijd en wensen. Elke levensfase kent eigen eisen aan wonen en financiën. We vertalen die van u graag in een compleet advies. Hoe realiseren wij dat? Door onze ervaring en uitgebreide kennis van de markt in Leeuwarden.

Wij staan bekend om snel handelen en onze pro activiteit. Daarnaast werken wij samen met alle professionele partijen die uw woning optimaal presenteren en zijn wij actief op Social Media. Wilt u uw huis voor de hoogste prijs verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Marktkennis Leeuwarden

Door onze jarenlange ervaring in de regio kennen wij alle ins en outs rondom verkoop in Leeuwarden. U bent bij ons in professionele handen voor verkoop in deze ‘stijgende’ markt.

Zorgeloos verkopen

Gemak dient de mens en dat hebben wij bij Faber Makelaardij goed begrepen. Bij ons verkoopt u uw woning snel en tegen een goede prijs zonder gedoe.

Pand Faber Makelaardij

Over Faber Makelaardij

De Makelaars van Faber staan al jaren voor hun klanten klaar in de plaatsen Leeuwarden. Door onze uitgebreide expertise kunnen we op al uw vragen antwoord geven omtrent de koop of verkoop van uw huis of bedrijfspand.

Wij begrijpen dat we als makelaar uw verlengstuk zijn om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Onze aankoopmakelaar was dezelfde makelaar als onze verkoopmakelaar. En dat had een reden. We waren namelijk dik tevreden over onze verkoopmakelaar. Want op die punten waar je als consument wel eens het gevoel hebt van "help, wat nu" neemt onze aankoopmakelaar alle zorgpunten bij je weg en zorgt hij er voor dat er een goede deal gesloten wordt. Waarbij hij telkens feeling houdt met de wensen en gevoelens van zijn opdrachtgever. Dat hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Een Funda gebruiker
Leeuwarden

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Leeuwarden, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor u is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat uw huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet u precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. Faber Makelaardij helpt u graag verder.

Gemiddeld zijn de huizenprijzen in Leeuwarden t.o.v. van vorig jaar 5.1% gestegen en de markt trekt naar verwachting verder aan. Tijd om te verkopen dus!

Een waardebepaling inclusief een verkoopadvies geeft u een goed inzicht op het gebied van over of onderwaarde van uw woning. Handige informatie dus.

Stel u even kort voor:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Faber Makelaardij - Stationsweg 16 - 8911AH Leeuwarden